Palautusehdot

Tuotteiden palautukset

Kiitämme tilauksestasi ja toivomme, että olet siihen tyytyväinen.

Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. 

Tarvittaessa sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa tuotteita neljäntoista (14) päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta.

Mikäli haluat palauttaa tuotteita, voit tehdä palautusilmoituksen osoitteeseen speciara(at)speciara.com Saat asiakaspalvelustamme palautuskoodin, joka on edellytys palautuksille.

Tuotteita saa sovittaa ja ominaisuuksia tutkailla kuten se olisi myymälästä ostettaessakin mahdollista tuotteen tai pakkauksen myyntikunnon kärsimättä. Tutustuthan tarkempiin alla oleviin palautusehtoihin.

Miten palautan tuotteita?

Ota yhteys asiakaspalveluumme osoitteeseen speciara(at)speciara.com Saat asiakaspalvelusta palautuskoodin, joka tulee liittää palautettavaan tuotteeseen ja on edellytys palautukselle.

Lähetä tuotteet alla olevaan palautusosoitteeseen alla olevien ehtojen ja ohjeiden mukaisesti. Huomaathan, että lain mukaan sinulla on 14 päivää aikaa laittaa tuotteet postiin. Palautamme sinulle rahat välittömästi, kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautuksesi, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeuden edellytyksenä on se, että (1) tuotetta ei ole käytetty, (2) tuote kuuluu vakiotuotteisiin eikä sitä ole valmistettu tai muokattu Asiakkaan toiveiden mukaisesti, (3) tuote on edelleen alkuperäispakkauksessa ja (4) myytävissä edelleen sekä (5) tuotteen mukana on toimitettu asiakaspalvelustamme saatu palautuskoodi sekä Asiakkaan pankkiyhteystiedot maksun palautusta varten.

Osalla tuotteistamme on rajoitettu palautusoikeus. Verkkokaupasta tilattuun tuotteeseen saa yleensä tutustua avaamalla pakkauksen sekä tarkastamalla sen ominaisuudet ja toimivuuden. Palautusoikeus ei kuitenkaan koske esimerkiksi mittatilaustuotteita, jotka on valmistettu asiakkaan toiveiden mukaisesti eikä myöskään sinetöityinä toimitettuja ja avattuja ääni- ja kuvatallenteita eikä tietokoneohjelmia. Palauttaa ei myöskään voi nopeasti pilaantuvia ja vanhentuvia tuotteita tai sinetöityjä tuotteita, joita ei terveydellisten ja hygieenisten syiden vuoksi voida enää palauttaa avaamisen jälkeen. Hygieniatuotteita ei voi palauttaa tuotteen avaamisen jälkeen, koska niistä ei voi jälkikäteen varmistua, onko tuotetta käytetty vai ei, eikä tuote ole enää myyntikelpoinen.

Peruutettu tuote tulee aina toimittaa alkuperäisessä paketissa (tai vastaavassa) ja hyvin pakattuna. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin ne on toimitettu. Tuotteen arvo alenee ja hyvitys pienenee, jos siinä on selviä käytön jälkiä tai pakkauksesta puuttuu jotain.

Speciara hyvittää Asiakkaalle peruutettujen tuotteiden arvon Asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille kohtuullisen ajan kuluessa, kuitenkin viimeistään 30 vrk kuluessa siitä, kun Speciara on vastaanottanut ja hyväksynyt palautuksen. Asiakas maksaa palautuskulut. Speciara ei korvaa Asiakkaalle tuotteen palauttamisesta aiheutuneita kuluja, vaikka tuotetta ei voida palauttaa tavanomaisella tavalla postitse esimerkiksi tuotteen suuren koon tai painon vuoksi.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan:

  1. asiakasnumerosi ja/tai nimesi, 
  2. osoitteesi,
  3. puhelinnumerosi, 
  4. tilinumerosi rahojen palautusta varten
  5. kopio Asiakkaalle lähetetystä toimitusvahvistuksesta
  6. palautuskoodi, joka löytyy vastauksesta asiakaspalveluun lähettämästäsi palautusilmoituksesta

Vaihto- ja palautusosoite:
Creator Technology Oy / Speciara
PL 5
02321 Espoo, Finland

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa osoitteeseen speciara(at)speciara.com Lisäksi, jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio suoraan kuljetusyritykselle.